UVĚZNĚN V TOBĚ

UVĚZNĚN V TOBĚ

Anotace: ....

Samonečinně splavená jako oř
vodní peřinou fosforových řas
jen třásně kapek duhového odlesku
uhasí povodeň vášně co v očích máš
jedním dechem stěnu citů zboř
zatni do krás svůj hlas
co do ticha odezní v záblesku
když mi své nádherné tělo dáš.

Slunce tetelí pahorky tvých prs
obepíná křivky světelnými doteky
žhneš v prstokladu opojení
jako polární zář
jsi pevnost,nedobytná tvrz
co stojí tu uzamčena na věky
když do srdce mi zakoření
lapeného mě v sobě máš.

V labyrintu tvé osobnosti
vklíčený do tvé bezbřehosti
pluji proti proudu svých slz
poražené vstřícnosti
nesnadné implementovatelnosti
uvězněn v tobě skrz.
Autor ZILA78, 12.02.2011
Přečteno 293x
Tipy 29
Poslední tipující: Mbonita, la loba, Niky88, Jiná, hašlerka, labuť, Pevya, casla, Kubino 2, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy pane-umíš, nádhera!!!St jako hrom:-))

12.02.2011 11:06:00 | CULIKATÁ

Velice povedená ST

12.02.2011 09:58:00 | Nick Name

Moc pěkná..ST))

12.02.2011 09:45:00 | Květka Š.

V labyrintu poražené vstřícnosti
být uvězněn, tápat i hodovat, světu se odprostit...

s.k.v.o.s.t.n.á!!

12.02.2011 07:31:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí