Tohle ráno

Tohle ráno

Anotace: ..................

Brzké ráno
spát se nikomu nechce
všichni čekají, než slunce vyjde
mlha v lesích
tančící stíny v ulicích
zrození nového života
příroda kouzlí
malí tvorové bloumají
po světě
první krůčky
my jsme slabí
větvičky ve velkém vesmíru
stačí chvíle
nebudeme nic jiného než
prach a kosti
ale proč jen utápět se ve filosofii
která je plná smrti
raději se s tebou pomiluji
má krásná Markétko
celá noc bude patřit nám
opilí medovinou
pod lípou…
Autor Vlk v rouše, 12.02.2011
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Berry, E.deN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek jara na mě dýchl :-).

14.02.2011 08:56:00 | Berry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí