Bolero

Bolero

Anotace: Nevydržím v klidu!

Vír tance zvedl šedý prach,
lem sukně víří v elipsách..

Ten rytmus vládne
celým mým tělem!

Chci s tebou tančit
studeným sněhem,
zahleděná do tvých očí.

Jsem jiskra,
která skončí
žhavým plamenem!

Vy, kdo jste bez viny,
hoďte kamenem!
Jsem čiročirá euforie,
jsem štěstí,
které v tobě žije...
Autor Hana Trnková, 25.01.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí,akorát "zabodnutá do tvých očí" mi přijde moc drsné...

25.01.2006 22:48:00 | Andee

vidím to... nádhera:-)

25.01.2006 20:33:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí