Vjetnamec

Vjetnamec

Anotace: Z cyklu Moderní dějiny Kocourkova.

Sbírka: Moderní dějiny Kocourkova

Na tržnici mile šišlá,
moc hezky se usmívá.
Ty si tohle koupila,
tobě sluší,říká slůvka
mámivá.

Já dát sleva-
dvacet korun,
k tomu malý
dáreček.

Ty pak s šuntem
kráčíš domů,
jako malý
blbeček.
Autor Martin H, 12.02.2011
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí