............

............

.

ostny v dlaních
a v očích pouhopouhý stín
odlesky slunce po delší dobře hřejí
a lidé bez duší
ptákům s rozpjatými křídly
- tiše závidějí

tak jako kouzlo je v okamžicích
a po pomíjívém věčně si toužíme

bloudění na cestách spoutané možnostmi
s výhledem na panorama budoucnosti
má tajný cíl
s náčrty sépiových slz
prolitých do pláten

papírových kapesníčků

rozpadlé Muchovy - Slovanské Epopeje...

.....

vzpomínka v ruměnci
ožívá..

přestože je minulostí...

.

naše loutky
prchají

...

čas zteřelý činy

zraky plné viny

ticho - pouze

v touze
nenahraditelná
spoušť

(nouze)

vznikla z citů poušť

kajících se hříšníků..

- Sahary

ve stínu rozepjatých křídel
vzhlížejících zraků
k nebi

..

déšť
Autor padající do neznáma, 13.02.2011
Přečteno 242x
Tipy 16
Poslední tipující: 666 Idiot MCR, Maryje..., Danger, A. V. Nýmand, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Gabrielle, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí