Svody života

Svody života

Anotace: Často se necháváme vést a ještě častěji svést.

,,...zastavena pastorem
poté přísně střežena
jeho prostorem


Pozvedám oči
hlava se mi točí


Tenhle kostel nebezpečí věští
i v mém neštěstí
musí být trocha štěstí


Zamkla jsem duši na dva zámky
mé uši přesto slyší hlasy války


Skláním se před Bohem z lásky
Mé slzy jsou ted´ jak oblázky


Pozvedám ruku výše
mé prsty se dotkly
zemské tíže


To jen Satan
mi nabízí
pekelné sázky
kam se poděly
odpovědi na otázky...,,
Autor Lavander, 13.02.2011
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí