Roztřesená

Roztřesená

Anotace: Roztřessená

Roztřesenou rukou psané řádky,
vlastní krví.
Rozřesená smutkem špatných přání,
vlastní vůlí.

Roztřesená slova
smutkem protkaná.
Roztřesená myšlenkami dění,
city spoutaná.

Roztřesená uzavřenou myslí,
slzy nekanou.
Rozřesená špatnou chvílí
letem setkanou.

Roztřesená minulostí
vzpomínky se netají.
Roztřesená zklamaností
brečí potají

Roztřesená mužem,
myslí nekalou.
Roztřesená nožem,
žilou setkanou.

Roztřesená touhou
vzít ho za ruku.
Roztřesená touhou
nemám záruku.

Roztřesená hněvem,
už se nedívej.
Rozřesená zpěvem,
taky falešnej.

Roztřesená tím vším,
kdo mě opouští.
Roztřesená tím vším,
kdo mě připouští.
Autor Elizabeth-Lili, 13.02.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí