Kolísání

Kolísání

Anotace: --naděje umírá poslední--

...Jak snadno se dá topit

v krásných představách

myšlenky ze snů vyklopit,

v nadměrném množství - v záplavách,

propadat se do hlubin moře

nepředstavitelných požitků,

vejít skrz zavřené dveře

do skulin všech zážitků.

Jak hluboko se dá klesat,

když zavřete oči,

lehoučce dolů létát,

- kolem vše mlčí.

Padáme a klesáme níž

do nedotknutelnosti,

každým propadnutím přibližujeme se blíž,

spolu zdoláme zátarasy...
Autor Any 4, 13.02.2011
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, Emmelia, Sweet KiWi, šuměnka, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí