pan Tulák

pan Tulák

Anotace: ...

Na seznam mýtických bytostí
připište si i pana Tuláka,
nositele tak skutečných radostí
že už to dnes nikoho neláká.

Takových radostí kdy chleba krajíc
-nedej Bože!něčím namazaný-
napne opálenou tulákovu líc
že jako smích zní,chleba kousaný.

Ve svém batohu nosí poklady co zažil,
po roztrhaných kapsách místa co viděl
nikdy své bohatství nestřežil
nenajde se nikdo kdo by mu ho záviděl.
Autor Ypsilone, 13.02.2011
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já docela závidim

15.02.2011 23:32:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí