Věřím Andělům

Věřím Andělům

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=QKTcQRHmMJw

Kdo vůbec věří Andělům
že k nim cesta je správná?
Na křídlech dalších smutných dnů
jako tenkrát ta zpráva...

(je nám líto,ale váš Táta...)


Proč vzpomínky stále bolí
co ještě vůbec zbývá?
Kapesník je od slz mokrý
...Tati, mně se stýská!!!...



Vím,že mě pořád stejně vnímáš
i když Tě v samotě ztrácím
Na fotkách se s úsměvem díváš

... Tati...

...Andělům já teď věřím.....
Autor Kett, 13.02.2011
Přečteno 410x
Tipy 25
Poslední tipující: Doradan, mida, Descardea, váhy, Květka Š., labuť, Niky88, Medvídek@.., Zasr. romantik, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý máme svého anděla a věřit v něj není žádný hřích.
Doufat a věřit zbývá jen.

13.02.2011 22:28:00 | Medvídek@..

ST...ale ale, představujeme si to stejně...moc hezké-

13.02.2011 20:19:00 | sobý hnusec

já mám anděly rád St,jen nevím jestli také oni mně

13.02.2011 20:01:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí