Cesta je cíl

Cesta je cíl

Anotace: ...

Cesta je cíl

Na pokraji
Zaslíbení
Padám na kolena
A vířím prach
Spínám ruce
Hlavu zakláním
A křičím
Tvé jméno

Snad mě uslyšíš
A ukážeš mi správnou cestu
Napříč pustinou
Abych našel cíl
Tebe
Mohl vzít tvoji tvář
do svých dlaní
A políbit tě

Na pokraji sil
A kraji světa
S koncem sil
Tam, kde voda s řevem padá
Přes zemský okraj
Klečím

Vysílen
Tou cestou
Která teprve započne
Pokud mě vyslyšíš
Prosím
Tiše prosím
Když tvé jméno
Stále tišeji
Šeptám do prachu
V marné naději
Že mě vyslyšíš
Že se smiluješ
A podáš mi pomocnou ruku
Autor Jesper, 13.02.2011
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí