Malý lidé

Malý lidé

Anotace: ................

Raději být den a noc
zavřený s němými tvářemi
než být s lidmi
což jsou démoni našeho světa
andělů na světě je málo
chodí kolem mě
já jsem již slepý od lží a čar
démonů s lidskou tváří
proč jen se nemůžu změnit
stát se zítra
svobodným zvířetem
vymanit se z pout
sevřený svou lidskou skořápkou
opustit jí na chvíli snít
jak surrealistický Picasso.
Autor Vlk v rouše, 13.02.2011
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Berry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí