Trosky

Trosky

zabit byl můj otrok zabit byl i tvůj pán
ze slunce znavení v aleji zdá se mi
že už si nepatřím že jsem již odevzdán
tančíme se sloupy pro peklo na zemi

co stavět na místě kde všechno vládne si
co mýtit na místě kde všechno plevel je
mít dveře bez zámku podlahu s nebesi
mít boty od bahna utínat aleje

na troskách shrbených jak žebrák bez nohou
na troskách po domě jak válka páchnoucích
po domě se sloupy co k nebi nemohou
po domě se stromy ztuhlých ve valčících

tam maják postavím co rovný nebude
tam maják postavím co jeden nebude
tam maják postavím co vlídným nebude
tam maják postavím co vchod mít nebude

jednou ho podpálím zas trosky zůstanou
jednou ho podpálím zas trosky zůstanou
jednou ho podpálím zas trosky zůstanou
jednou ho podpálím zas trosky zůstanou
Autor po schodech dolů, 13.02.2011
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí