Plamínek

Plamínek

Anotace: A hoří dál...

Plamínek naděje zažehnut byl,
kým nebo čím,to já se nedozvím.
Kdo škrtl zápalkou,křísl křemenem?
To anděl rozfoukal,
Život,
blahodárným plamenem.
Každý máme svého anděla,
vždy jsem v něho věřil,
aby duše,a srdce bolest neměla,
aby pán bůh, všem stejně měřil.
Autor Medvídek@.., 13.02.2011
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí