Pal!

Pal!

Anotace: ...

Nekoukejte a zamiřte zbraně
Támhle ti bližní jsou teď váš cíl
Nekoukejte a zamiřte na ně
Aby vás vládce líp pochopil

Nekoukejte a zamiřte zbraně
Bezvěrci bez cti a pokání
Nekoukejte a zamiřte na ně
V boji vás krucifix ochrání

Nekoukejte a zamiřte zbraně
Nechte si o ceně moci zdát
Nekoukejte a zamiřte na ně
Po dnešní noci už navždy budou spát

Nekoukejte a napněte luky
Ni šíp ať nemine svůj cíl
Nekoukejte a bijte ty pluky
Bez zbraní pro vás jsou snadný cíl
Teď víš, kdo tohle dopustil,
Jak moc se, Bože, prohřešil?
Autor Fabiana, 13.02.2011
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí