Láska musí zemřít

Láska musí zemřít

Anotace: možná trochu radikální, ale což

Láska musí zemřít

Říkají
Že je tu pro nás
Že na všechny se dostane
Ale láska není chleba
Z ní se nenajíme
A stejně tu není
Ne pro všechny

Láska musí zemřít!

Říkají, že je to osmý div
Když srdce tepou
Jedno pro druhé
Když lidé milují
Ale já říkám

Ne!

Láska není pro všechny
Láska je nožem
Co dělí společnost
Na šťastné
A ty druhé
Proto říkám

Že láska musí zemřít!

Pochovám ji
V neoznačeném hrobě
Aby nikdo
Nepoložil na něj květiny
Říkám jasně

Ne!

Láska není život
Tak si nezaslouží žít
Zaslouží si v podzemí
Bez pompézního loučení
Hnít!
Říkám vám to jasně

Láska musí zemřít!
Na nejbližším stromě ji oběsit!
Autor Jesper, 13.02.2011
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hustý, totálně super!!!

14.02.2011 20:26:00 | Lea*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí