Vlastní klíč

Vlastní klíč

Anotace: ..."It's perfect"...

Když procházím
denní lóží
a mír nočního ticha
nacházím,

když otvírám
svá oční dvířka
v srdci ukrytá
a posílám
naše jména
na srdeční bráně vyrytá,

tak v rukou svírám
vlastní klíč

a jen doufám,
že v zítřku je nás víc.
Autor Denael, 13.02.2011
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí