Jezdci

Jezdci

Anotace: nevim

Kotouče vířícího prachu
temný cíl někde před nimi,
před sebou valí vlnu strachu
za sebou nechají jen pustiny.

Pod údery dunící planina
občasné záblesky oceli,
když noc jako blesk prořízne
sinavé měsíční světlo,
odražené na zkrvavené čepeli.

Jak jiskry od skal létající,
tak rachot hromu znějící,
kdo v bouři této vyjící,
žene své koně běsnící?

Jsou to jezdci,
řítící se tmou.
Autor Jiklos, 13.02.2011
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí