Do nekonečnosti....

Do nekonečnosti....

Anotace: ...touha...

Mám v hlavě nápady zamknuté
na fantazii přepnuté
beznadějí protknuté
nenesouc dál....
Při tom....¨

Chci být do nekonečnosti vepsaná
hezkým vzpomínkám prodaná
svým jménem poznaná
do nekonečnosti vepsaná
vaším emocím oddána
do posledního rozdána
chtěla bych být já
do nekonečnosti vepsána

Za šanci prosím vás
jen věnujte svůj čas
vždyť v každém z nás
je ještě mnoho krás
....jen....
Své nejhlouběji skryté pocity tas
nejsi pouhým článkem lidských mas
Autor Giginka, 14.02.2011
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: Nevratný obal, ilona, Psavec, Květka Š., Skalsky Pavel, Petbab, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

byl by to pěknej song :)

19.10.2011 23:35:00 | Rika Akira

Touha...,pěkně tělem plyne:)).

14.02.2011 08:01:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí