Svatý Valentýn

Svatý Valentýn

Anotace: Americké svátky sice moc nemusím, ale tenhle oslavuje "lásku" a tak s ním souhlasím! Užijte si dnešní den ve společnosti svých nejbližších a zkuste se chovat zamilovaně nejen na Valentýna, ale každý den.

Den svatého Valentýna,
dnes dvojice oslaví,
kupují si lahve vína,
srdíčka k nim přidají.

Je to svátek těch co rádi,
o lásku se rozdělí,
všech, co slůvko "já" neznají,
jenom "my" si říkají.

Láska je nádherný pocit,
málokdo ji zažije,
kdo ji aspoň nezakusí,
ten snad ani "nežije".

Nesmí se však nic uspěchat,
láska má svůj čas i řád,
ten, kdo ji řádně vychutná,
těží z toho napořád.

Oslavujte ten den dnešní,
jak nejlépe umíte,
dokažte, že každičký sen,
ve skutečnost změníte.

Pak bude mít život smysl,
myšlenky zas "zrůžoví",
zlo na chvíli "vytratí se",
kam - to zas jen láska ví.
Autor hypertenze, 14.02.2011
Přečteno 385x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bobi bobie, Kars, carodejka, hašlerka, Květka Š., Skalsky Pavel, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také tobě jdu teď přát
aby tě měl každý rád
aby zalila tělo hřejivá karma
posílám proto objetí zdarma

15.02.2011 13:02:00 | carodejka

a kdyby pravda byla vše a láska jenom snění,
já bych se k spánku uložila a nechtěla probuzení

ST!

14.02.2011 21:03:00 | hašlerka

Jo, láska, ááááááááách... :o)

14.02.2011 07:56:00 | labuť

Když je pár na stejnou notu naladěn
je celý život do barev duhy vyladěn:)

14.02.2011 07:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí