Minulé životy...

Minulé životy...

Anotace: ...snad tohle bude nekonečný příběh...nevím kam to zařadit, z části vyznání, z části báseň o životě...berte to z pohledů duší...

Člověk nežije život
Který žije právě teď
Žije život někoho
Kdo žil desítky
Ba i tisíce let zpátky
A teď se vrací buď z nebe
Nebo z pekla zpátky
Naše duše nejsou originály
Jsme jen jejich schránky
Z minulosti něčí plagiáty
A v nás žije někdo kdo
Kdo tu byl dávno před námi
Dovedete si představit
Jak by to vypadalo
V nebi nebo v pekle
Kdyby tam každý kdo zdechne
Poslal tam či onam svoji duši
Duše se recyklují stejně jako odpad

V minulém životě
Jsme museli být jedna duše
Co tak moc milovala
Že v současném musela
Být na dvě těla rozdělena
Což by vysvětlovalo
Proč je mysl nás dvou
Telepaticky propojena

V současnosti jeden
Bez druhého
Nemůžeme být
Největší slastí
Pro mě je když
Můžu poslouchat
Tvé srdce bít
Týden odloučení
Zdá se nám jako věčnost
A čas spolu utíká
Jak rozvodněná řeka
Zahrnujeme se polibky
Láskou, držíme se za tlapičky
Plánujeme spolu budoucnost
Snad nám všechno vyjde
To bych byl šťastný moc

V budoucnosti
Budeme se k smrti nenávidět
Až jeden z nás
Skončí tento krásný
A nekonečný příběh
Nebo spolu zůstaneme navěky
A popel nás obou vysypou
Do stejné řeky
Autor JohnyD., 14.02.2011
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: dream in emptiness, Chancer, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, Tomáš Přidal, Jiná
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

od té části básně "v minulosti jsme museli být..." až do konce se mi ta báseň fakt moc líbí.

24.05.2011 00:15:00 | Jekyll & Hyde

u mě to funguje naopak...tep se mi když jsem se svoji láskou zpomaluje a kolikrát ani nedýchám, a naopak čas se zrychluje a letí tryskem dopředu

14.02.2011 22:14:00 | JohnyD.

Je to tak..láska zrychluje tep a zpomaluje čas..dostanu nobelovku za fyzikální objev? :-)

14.02.2011 21:49:00 | Chancer

Co bude, to bude, s tím asi moc nenaděláme, ale co zasejem to jistě sklidíme.

14.02.2011 19:16:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí