krysa utíká úzkou uličkou v kalužích a něco hledá

krysa utíká úzkou uličkou v kalužích a něco hledá

Anotace: v kanálech a domovech

Tup tup tup
tuptup
tup tup tuptup

krysa krysa cupitá cupitá
tlapky plácaj drápky vržou
tlapky cupitaj drápky vržou

Tup tup tup
tuptup
tup tup tuptup

cupity cupity cupity cupity
tlap tlap tlap tlap
krysa krysa plácá tlapkama
tlap tlap tlap tlap
cupity cupity cupity cup

krysa krysa krysa krysa
krysička krysa krysa krysa
krysa s chloupky a fousky
cupity cupity cupity tlap

cupitá cupitá ocáskem mrská
cupitá cupitá tlap tlap tlap
cvacht cvacht cupity tlap
cvacht chvost cvacht
cvacht
Autor Jan D., 25.01.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bezva =)

07.02.2006 22:17:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí