Setkání se sv. Valentýnem

Setkání se sv. Valentýnem

Anotace: není to přímo můj styl psaní, ale nějak se to vyvinulo :-)

Setkání se sv. Valentýnem

Pod pouliční lampou
Potkal jsem Valentýna
Jak močil tam na rohu
Měl v sobě už pár piv
A chraplavě se smál
Když zpíval si oplzlou písničku
Škodolibě na mě mrkl
A popřál mi hezkého Valentýna

Tak kopl jsem ho gládou
Až padl do kolen
A hlasitě zaklel

Popřál jsem mu hezký večer
A kopl ho do ledvin

Ten parchant se ohradil
Co jsem to za idiota
Že mlátím zrovna jeho
V jeho den
Kdy všichni se mají milovat

Tak vyprávěl jsem mu
Zatímco jsem do něj kopal dál
Že jsem v tento den sám
A že mu na jeho svátek seru
Protože je to kretén

Vysvětlil jsem mu
Mezi kopanci
A jeho nadávkami
Že jsem Evropan
A americký svátek mě nezajímá

On poslal mě do prdele
A já jeho do bezvědomí
A přidal další kopanec

Tak zacházíme s nezvanými hosty u nás
Pošeptal jsem mu ještě do ucha

Pak už nečekal jsem
Až dorazí policie
A pokračoval dál vlastní cestou
Do hospody na pivo
Bez lásky
A bez slitování
S kretény co střílejí šípy do lidských srdcí
Autor Jesper, 14.02.2011
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to hip hop?

14.02.2011 19:02:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí