Poslední Sbohem

Poslední Sbohem

Anotace: zničený život

Šátek z očí sundala,
tma se vlévá do zraku.
Inkoust se vsakuje do šátku.
Uvolněná, bez tlaku.
A pozítří vstanu a uvidím,
jak hluboko klesá ta recese.
Hlídá se, kope, nic nesnese.
Všechno,co stalo se,vivodím.
Nasáklý šátek snad zahodím.
Zkaženost duše tvé opadne,
v zapomění, stane se mrtvým morem.
Doteď, kdo nespadl, upadne,
může dát poslední sbohem.
Autor Live to fight, 14.02.2011
Přečteno 407x
Tipy 10
Poslední tipující: Findë, divoska_jaja, Mraveneček, Anjesis, Danga, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí