Smrt pro...

Smrt pro...

Anotace: ¦¦¦

Mé rány jsou tak ošklivé,
jak smrt pro bližního tvého.
Mé slzy jsou tak překrásné,
jak smrt pro trpícího.

Je tak stejná,
je tak jiná.
Pro někoho truchlení,
pro jiného vysvobození.

Nikdo ji nezná osobně
a přece je tak blízká.
Nikdo se nerozhodne svobodně,
leda se mu stýská.

Stýská se nám po svobodě,
poté jež nám společnost vzala.
To jen já se toulám po Slobodě
a hledám to, co nám r. společnost odebrala.
Autor Taloued, 14.02.2011
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Taloued, Alien.v.v.s., Mraveneček, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí