začerněná těla

začerněná těla

Anotace: od noci

prsa jako broskvičky
a kundu na tři prsty
vypustit si kuličky
na cestě mezi městy

...to byl pozdrav večerní
bylo to fajné dosti
těla nám noc začerní
zmrzlý do morku kost
Autor ostuda lidstva, 14.02.2011
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí