je velmi smuné pít pivo a nemít cigaretu

je velmi smuné pít pivo a nemít cigaretu

Anotace: .

je velmi smutné
pít piv
s takovou chutí
až my slzy tečou
je velmi smutné
pít pivo
s takovou chutí
a nemít cigaretu

dnes
jsem seděl v autě
a vyhýbal se výmolům
kterejch je poslední dobou
fakt hodně
dnes
jsem seděl v autě
a četl friedricha nietzscheho

je velmi smutné
pít pivo a
nemít cigaretu

dnes
jsem seděl v autě
a četl friedricha nietzscheho
kolem ploužili se davy lidí
já vyčkával a
naslouchal
doufal
a v ten prašivej moment
nenáviděl jsem čas

už mě to nezajímá
nepotřebuji
co se podbízí
kromě tý
skurvený cigarety
bez níž pít pivo
je velmi smutné

ne tolik
jako že spousty
neurčitejch i
určitejch vjemů
mě vyzdvihlo a
nasralo
cejtim jiskry
ale
bez cigarety jiskřit
je velmi smutné

je velmi smutné
pít pivo a
nemít cigaretu
Autor humus, 15.02.2011
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí