chopin

chopin

Anotace: ballade

opíjím se pivem
sedím
a člověk by až řekl
že truchlím;
snad

či nikoliv

sedím a
opíjím se pivem;
hudba
co mnoho lidí
slyšelo

hraje něžně
a lehce
s nadějí a
nadprůměrnou
naivitou

nemůže to bejt lepší
Autor humus, 15.02.2011
Přečteno 208x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí