Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: Když člověk změní zaměstnání ...

Tvou duší žila jsem po mnoho let,
řekla Ti spoustu zvláštních vět,
byl jsi mou vrbou v nelehké době,
pomáhal jsi mi, žila jsem v Tobě.

Jsi stařičký domeček s novější tváří,
pro mnohé peklem, co na dálku září.
Lidé Tě znají, jako hazardní dům,
rádi by Tvou duši hodili lvům.

Našli jsme se před dlouhou dobou,
prošli jsme radostí i společnou zlobou.
Dala jsem Ti spoustu smíchu i slzí,
nesmět jít za Tebou, to mne teď mrzí.

Chybí mi lidé, co zůstali věrni,
chybíš mi ty, v té světové černi,
Bylo mi s Tebou přeci jen krásně,
žij prosím dál, s láskou a šťastně...
Autor LadyCat, 15.02.2011
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Wlistinka, H.I.L., Moniska, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí