Oči

Oči

Anotace: co vlastně?

Co oči prozradí?
Jsou oknem do duše?
Krutostí samou, působí suše.
Nebo snad pohladí?
Proč vrásky se kolem nich dělají?
Slzí radostí, slzí často potají.
Smějí se štěstím.
Barvami hrají, každému jinak,
člověk je takový věčný divák.
Divadlo v očích je to, co nás táhne,
když oči nejsou, prázdnota vládne.
Bez očí nebyl by svět.
Podívej se na mne... prosím. Hned!
Autor LadyCat, 15.02.2011
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, WAYWARD, Gabrielle, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oči nelžou,pokud se člověk umí dívat...
Pěkné téma,dík za něj.

16.02.2011 17:55:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí