Zdarma

Zdarma

Anotace: http://andakar.dobrodruh.net/

Vážně mě mrzí,
když vidím děti drzý,
když vidím dětské ideály
koupat se v penězích.
Marný ptát se v čem to vězí,
hledat okolo kazy,
to my jsme velká zrcadla
a děti naše odrazy.
Penízky, korunky, prasátka, kačky,
děti si zpívají reklamní sračky.
Oh my God. Říkám dost!

Sleduj jak se směje novorozeně,
jé hele pavouček leze po stěně
a ptáčci zpívaj arijé,
vidíš jak dýchaj aleje,
hleď na ty stromy,
poslouchej jak mluví,
co nám asi říkají,
když se s plody sklání k zemi.
Wow, ta kytka ale voní,
miluji tu vůni,
vrchol rozkvetlých květů,
miluji vůni svěžího vzduchu,
miluju tuhle planetu.

Zase se dítě směje a
Bůh se těžko ukryje
v záři jeho očí.
Sleduj jak hvězdy svítí,
jak se mraky dokola točí,
plamínek plápolá a
řečiště řeky řičí.
Kočka se v křoví krčí,
též její svět stal se myší,
jenom loví,
prej přežije jen nejsilnější.
Ptám se kdo to mluví,
kdo to řekl?
Ten kdo ještě moc neví,
ten kdo se spletl,
Jednota Srdce zvítězí a
tělo je jen svetr,
co se onosí.
Proto procházím se po trávě bosý
a Prána je brána mezi Nebesy
a vstup je zdarma,
dýchám Boží Milost,
vydechuju vděčnost
a tak objímá mě Pravda.
Autor Andakar, 15.02.2011
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí