Snílek

Snílek

Anotace: ...i takhle se dá snít

Již mnoho let
co noc a den
směju se a pláču
na tuto zem.
Chtěla bych plout
tam i zpět.
Chtěla bych plout ke slunci
prohlížet si svět.
Chtěla bych plout k měsíci
chtěla bych plout ke hvězdám
peřinu s červánků si udělám.
S oblohy je vidno snad
a věřím tomu taky.
Že lidé jsou jako mraky.
Ať už cizí nebo drazí
nikdy nevíš kdy se srazí.
Autor džany, 15.02.2011
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Dragita, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí