Hudba

Hudba

Anotace: Hudba mi vždycky pomůže.. :)

Tvé ruce kytaru uchopily,
hned připadám si jako v snách,
tvé prsty jak kouzlem probudily
tklivé tóny ve strunách.

Tvá hudba zbavuje mě tísně,
zavírám oči v okouzlení,
naslouchám dychtivě tónům písně,
má nálada se hned v lepší mění.

S kytarou ti to moc sluší,
v tvé tváři výraz soustředění,
tóny ladí s mojí duší,
propadám se do říše snění

a nechci se vrátit zpět
dokud bude hudba hrát,
na chvíli lepší zdá se svět,
já chci ji věčně poslouchat.
Autor Charibeja, 15.02.2011
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí