Jistota

Jistota

Anotace: ...

Slunce už zachází a mě pomalu dochází,
že můj život dává větší a větší smysl.
Tvá láska mne každým dnem doprovází
a zatěžuje více mojí mysl.

Nechci se tohoto pocitu zbavit,
nikdy. Chci ho prožívat do sklonku života.
S tebou být a naplno žít, pořád se bavit.
Nechci se už trápit, jsi moje jistota.
Autor Lucia Vendi, 15.02.2011
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí