Hříčka

Hříčka

Anotace: stále věnovaná.

Chytili lišáka
a přistřihli mu křídla
aby jim neutek'
aby nepil pivo
aby se necoural
aby nebyl

Bylo skoro vyprodáno
smutná baletko
a kdybys neumřela
toliko růží
by ti padlo do tváří
a kdybys neumřela
lidé by vytleskávali
b-r-a-v-i-s-s-i-m-o
a někteří by na jedno S zapomněli

---

Dokola se pořád točí
světla světa v kolotoči
dnes se nikdo neotočí
a starý vodník na klokoči
vyvolává po storočí

kdepak je, košilatá milá
co se pod ní lávka prolomila?
Autor Lucijena, 15.02.2011
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, René Vulkán, jedam, teď už nikdo, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, že lišákovi křídla dorostou. A lepší! :o)

13.03.2011 23:41:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí