kdo z vás se naposledy takhle viděl ..

kdo z vás se naposledy takhle viděl ..

Anotace: .

Je neděle nebo pondělí?
Nejsem si jistej.
Teda teď tak trochu lžu,
jistej jsem si nebyl před chvílí.
Dávám si pátý pivo a
už nic nefunguje ideálně.
Jsem skurveně unavenej,
ačkolive není z čeho,
pominuli těch 3,5 hodin spánku
na včerejší den,
nutno podotknout,
že velmi neúspěšný.
Ale dodalo mi to sílu,
kterou jsem už pár měsíců,
ne-li desítek měsíců poztrácel.
Sílu otevřít svojí mysl,
sledovánim klamu sobě vlastnímu,
lesknoucímu se a pozlacenýmu alobalu
flašky od piva,
která má skleněnou hodnotu tří korun .

Unavený
unavený dobou a
časem
který běží a neběží
unavený jistotou i nejistotou
mládím i stářím
unavený
smysly i myslí
jsem kurva chytrej
a nasranej
ačkoliv jsem se smál
neb jediný
jediný málo z mála
co zbejvá a je pravdiví
ke mě i ze mě
zůstává
ten nejlíp nejhorší
alkohol
cigarety i ta tráva

žíly mi z pařátů
drápaj se ven
jak se zdá
jsem skutečnej
a plnej rozporu
pravdivej

rozrušenej
a opilej
citlivej
šílenej a
věčnej
Autor humus, 16.02.2011
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: ostuda lidstva, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí