Nebe pláče

Nebe pláče

Anotace: ...

Nebe pláče,
nutí ho snad k tomu strach?
Ty slzy studí, jak stékají na líce,
a stesk je náhle horší,
nežli nekrutější vrah.

Nebe pláče,
ale čeho se tak obává?
Tolik otázek, tolik odpovědí,
jen ty krystalky soli svoje vědí ..
Autor Ev, 16.02.2011
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí