Zastavit tak čas

Zastavit tak čas

Anotace: ...

Zastavit tak čas a mít jej ve své moci,
kolem temnota, svítání v nedohlednu,
tiše se modlit, ať tomu všemu nepodlehnu.
Své srdce všanc Ti dát,
pak pod rouškou noci na ortel vyčkávat.
Zastavit tak čas a navždy žít tou vteřinou,
kdy naše těla splynou v duši jedinou.
Autor Ev, 16.02.2011
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí