Zvláštní přátelství

Zvláštní přátelství

Anotace: Jedna dovolená, jedna slečně, věčné přátelství.

Hudba tu zní,
Struny kytary rozechvívají se.
Tón, akord, pár not.
Teskná píseň vzduchem pluje.
Teď klavír se přidá.
Spolu se to hraje.
Slunce zapadá,
Topí se v moři,
Noc pomalu přichází,
Venku šumí vlny.
Vzpomínky na jeden týden.
Vzpomínky na krásné chvíle.
Jeden dobrý přítel na klavír tu se mnou hraje.
Jak malé kotě, stočená v klubíčku po ránu spíc v hale.
Nikdy jsem nevěřil, že přítele člověk může mít tak rád,
Nevěřil jsem, že přítele můžete tolik postrádat.
Ty společné chvíle, kdy naše hudba plynula kolem nás,
Teď jen na to vzpomínat.
Její úsměv, co náladu zvedl a zahřál na duši.
Teď jsme každý jinde.
A přátelství přetrvalo.
Ač známe se jen chvíli.
Těším se, až zas zahrajeme si spolu,
Ač jinde a moře už nebude za okny znít.
Ona šla ke své lásce a já zas můžu za snem jít.
Probudila moji duši, hudbou,
Kdo by to byl řekl.
Proto rád na ní budu vzpomínat.
Na to kotě spící v hotelové hale.
Slibuji, že zas naše hudba bude znít,
Ač jinde, bude zas ozývat se náš smích.
Každý pro svou lásku bude hrát,
Všechno bude zase fajn.
Autor Rhodon, 16.02.2011
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí