Riders on the storm

Riders on the storm

Anotace: ...pro tebe Jimmi

"Viděls někdy Boha?"
- V mandale. V symetrickém andělu

Cítils ho? Ano. Při sexu. V slunci.
Slyšels? V hudbě. V hlasech.

Dotkl ses ho? Ve zvířeti. V tvé ruce.

Ochutnal? Ve vzácném mase, kukuřici, vodě
víně.

Jim Morrison
.................................................


....
vnímej jak padají kapky deště
obloha vře
otevřené okno

cítíš

energie darovaná
rozhazovačným bohem

eletrizující tvou kůži

abstraktní pohyb

proudů vcítění se do světla...



tvůj hlas

anděli temnot

probouzí v duši

mystická zrození

myšlenek

.
.
.
byls bohem

ještěrčí králi
.
.
.
vzkříšení

svobody ducha

strach
.
.
.
básníku obscéních představ
.
.
.
v duši mi spí úzkost
vepsaná do tvých poselství
.
.
.
svlékáš mě
.
.
.
mé smysly křičí
.
.
.
tvé ruce
modlí se
s mými
.
.
.
jsem tebou prokletá
posedlá nocí
.
.
.
ulehá do mě splín
.
.
.
venku prší
.
.
.
cítím
.
.
.
vůni tvého hlasu

Jimmi
.
.
.
z nenávratna

snů
Autor Lucie Teru, 16.02.2011
Přečteno 393x
Tipy 28
Poslední tipující: jedam, vánek, šuměnka, V.N.Losinský, G.P., nejsembásník, Jana M., P.Z., labuť, Helena Lovecká, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju...to ne já to Jim...

25.02.2011 10:04:00 | Lucie Teru

Skvělá práce...ST

21.02.2011 19:46:00 | vánek

hmmm .. ST

16.02.2011 21:38:00 | Helena Lovecká

Luciááášku ...to je vymazlená parádička...úplně mi v oších zní ty písničky....a mírně se vlním v bocích ....možná i přeladíím a to mám dneska na uších skvostnou muziku ....:)

díky ST...jenoznačné

16.02.2011 21:37:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí