Špatné spaní

Špatné spaní

Anotace: ...............

Nesnáším stereotyp
nesnáším povrchnost
vidět jen ke svému nosu
dál být jak v mlze
tolikrát bych, jsem chtěl
tomu člověku otevřít
oči aby viděl skutečný
zmar a chudobu
nic není černobílé
i chudák má mnohdy
větší srdce jak boháč
nikdy se nechci stát
člověkem slepým
jen za zády pomlouvat
pravdu vidět jen z jedné strany
všechno porovnat
dvě ramena
dvě váhy

v opilosti medového vína
vidím lidi jinak
než když je poslouchám
o čem mluví
o čem sní
raději bych, jsem byl
se zvířaty
nebo mezi knihami
někdy by mé slova
mohli být jak dračí oheň
spálili pole slunečnic
ale co teď když nemohu
zmizet z kolotoče
ve kterém jsem uvízl
nejraději bych, jsem se stal
větrem….
Autor Vlk v rouše, 16.02.2011
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí