nepochopíš

nepochopíš

Anotace: mě tebe jeho ani nikoho jinýho

sem šílenec co
ho nikdo nechápe
možná i po chvíli
náka slza ukápne
nepochopení
nenaplnění pocity
stesky
na záčátku uprostřed
na konci stezky
stezky životní
lidské osudové
nepochopení jedinci
sou potom pobudové
však jednu věc
si pamatuj
že musíš přejít
až za tu tuj
která se nazývá
prázdnota
aby tě mohla
obklopit pevnota
pevnota psychická
ta ryze duševní
baví tě alkohol
i sekret poševní
uloha života prázdná
není
když to není život
tak je to snění
Autor ostuda lidstva, 16.02.2011
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Lasombra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí