jiný

jiný

Anotace: lidé se mění ale ne vždy k dobrému

Oči stejné máš
ale pohled se změnil
Stejně sladký úsměv mi dáš
ale s ďáblem si jej směnil
Tvé ruce mě objímají
ale studí jako led
Jemné rty líbají
ale jsou pro mne jed
Kam si se poděl?
Kdo mi tě vzal?
Ubližuješ mi aniž bys veděl
nebo jsi život svůj vzdal?
Autor Kačííí, 16.02.2011
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: Maryje..., Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí