Tolik změn během chvíle

Tolik změn během chvíle

Anotace: .........................

Jenom vychutnávejte ty okamžiky
kdy oheň hoří ve vašich domech
barví vám tváře
rozjasňuje temnotu
na mě nikdy nezapomenete
až vám zítra pohlédnu do očí
již dnes ve mně bouří barbarská krev
nápoj od bohů
mě opijí
již se všechno změnilo
příliv mě před třemi léty přivál na ostrov
v tu chvíli jsem se hledal
znova jsem ztratil tvář barbara
dlouhé vlasy mi v tu době
ztratili se v oceánu lidí
vypadal jsem jako ostatní
skryt v davu
mezi tisíci dalšími lidmi
brzo přišla rána
bouře
krev
znova jsem nalezl sám sebe
v lesích znova jsem začal běhat
objevil v sobě vlčí touhy
cítit vánek z Alp
nalezl ztracené Thorovo kladivo

mám znova dlouhé vlasy
mojí tvář zdobí bradka
vypadám jako ten který
před čtyřmi léty odešel
poprvé na hrad
našel jsem ztracené bohy
novou víru v lásku
poznal jaké je to být cirkusákem

nyní nechám své kroky vést srdcem a láskou k volnosti,přírodu,stromům…
Autor Vlk v rouše, 16.02.2011
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Judita, její alter ego, Anjesis, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čím býti chceš, tím navždy buď, a čím je tvé srdce zůstávej, byť by tě druzí jinačím chtěli ;)
ST

17.02.2011 14:16:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí