Anděl Temnot

Anděl Temnot

Anotace: Partie s Andělem

Sbírka: Všední dny II

Jsem anděl temnot
pověz mi pár anekdot
když mě rozesměješ
vyhraješ...

Jsem Tvá budoucnost,
minulost a zároveň přítomnost
jak mi na rtech vyloudit úsměv?
přemýšlej jestli pomůže vtip či zpěv

Můžu Tě během mžiku
připravit o hromadu krásných okamžiků
Ty ani nemrkneš
rázem umlkneš

říkám Ti znova
zvaž slova
nebo staneš se figurkou,
v šachách jakmile mávnu rukou

teď zvol si tah
uvidíme kdo pro koho je vrah
a jak rád máš život svůj
tak do mé mysli vpluj

Ať víš jak mě dostat
však věc velice prostá
Ukaž co v Tobě je
ukaž kdo tedy vyhraje....
Autor Jacob P. Verlaine, 16.02.2011
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, Lioness, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná báseň.

20.08.2022 10:03:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí