Je to na pytel

Je to na pytel

Anotace: :J

V tom pevnym pytli je všechno snění
o zdravym rozumu a holubu v hrsti.
Zato tady je klacek pod nohu
a dlaň jede mi proti srsti.

Možná se jednou protrhne
a vyletí z něj všechno to štěstí.
Zatím tu ale lítají jenom stíny sevřených pěstí.

Věčně dostáváme do zubů,
padáme na hubu,
putujeme přes palubu
děláme si ostudu

Tak tedy, zatím, jen pot, krev a slzy!

a k tomu vůně moči

když v koupelně sleduju
obraz svých cizích očí.
Autor Krapet, 16.02.2011
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Bolder, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Emoce v záběru vlastního zborceného příběhu v tíze osudu. Závěr znamenitý.

14.06.2022 23:03:52 | mkinka

Tak, za mě esté, to je moje nota...

18.02.2011 19:55:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí