Probuzení

Probuzení

Anotace: ...

Život zdá se mi býti sen,
chci se probudit,
však cítím se omámen.

Nevím, zda-li chci dále snít,
či se do kruté reality probudit.

Nevím však jestli by mi probuzení,
nezhatilo další snění.
Snění plné odloučení,
od reality která se stále mění.

Aby však další probuzení,
neukončilo budoucí mé snění,
neb život nekonečný není.
Tak se probuď a dělej to co normální není.
Autor greapy, 16.02.2011
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí