konec lasky

konec lasky

Anotace: laska a podvod

tvoji lasku,
sem ted u tebe jen stratil,
nemužu ti říct ani,jednu hlásku,
abych tě k sobě vratil,

já už vim,
to žesi byla moje jedina,
lasko ja o tobě už jen sním,
žes bila moje vidina,

pořad nemužu překonat,
to žesi mi dála konec,
těch pár bolesti sem nemohl skonat,
a ted už vím že u tebe nejsem borec,

tak je mi to strašně líto,
to že sme spadly až tak na dně dolu,
tak prosímtě odpust mi to,
že už nejsem spolu,

tak to pochop,
že nechci dlouhy vztah,
je to jako šachovy pochod,
a nevim kde uděláš ten první táh,

ja pořad cítim tu tvoji vůni vlasu,
ja už na tebe lásko némam dostatek časů,
ja už nechci stebou žýt,
tak to pochop že nechci stebou být,

ja už vím že si pro mě bila,
moje mala mořská víla,
tak proč si mi to provedla,
ja vim lásko žes mě včera podvedla,

když si spomenu nato,
co sme spolu prožily,
neřekla smi ani zlato,
když sme spolu žily,

neslibila si mi nic,
to cosi slibovalá,
ja jsem lásko čekal od nášeho vztáhu víc,
ale ti ses tomu smalá,

každe pičovině a dlouhe hadce,
konečně ti mužu říct vispise sladce,
každou smsku cos mi jen psala,
až ted jsem zjistil žes to na mě hralá,

po celou tu dobu,
a nic si mi neřekla,
měla si ráda jednu osobu,
a slzá po tvaři mi stekla,

unášel jsem moje bolesti a křyk,
tys lasko s našeho vztahu měla nejradsši styky,
ulety a vašne,
ja jsem to lásko mezi nama myslel uplně vážne,

lásko ja jsme tě hodně miloval,
každy den jsem ti něco sliboval,

jenže ty ne,
ty si prostě jiná,
když se mi něco stane,
tak ty si zato vina,

ty si jako žár,
co všechno jen spaly,
byly sme dokonaly pár,
když sme spolu spaly,

tak jak to bylo,
jenže to tak neni,
tam se krasně žilo,
v tom mým nadhérném snění,

řekla smi jendu važnou věc,
řekla smi prej že to neni žadny kec,
jenže si mi lhalá,
že si semnou spala,

řikal jsem ti lasko,
že to včera prasklo,
žes chtěla někoho jineho,
abys našla někoho vineho,

každy den sem ti psal basničku jinou,
ja vím lásko neni to naši vinou,
možna je to je od někoho jineho chyba,
ty si řekla že to s láskou býva,
Autor apofiss, 17.02.2011
Přečteno 268x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo ja vim no co uz zivot de dal

17.02.2011 11:18:00 | apofiss

Přejde to uvidíš, taky jsem ztratil svou životní lásku...

17.02.2011 10:55:00 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí