Dívenka zabitá

Dívenka zabitá

Anotace: Únor 2010

Ležela jsem nehybně
Čekajíc co přijde
Ne nerezovém povrchu mého svatebního lože
Se odrážely holá světla
Tys přišel – oblečený, v očích chlad
Surově, nezúčastněně
sis prohlédl mé tělo
pohladil jsi mě po vlasech
a pro sebe sis zamumlal
něco o mém mládí a půvabu
dotýkal ses mého těla
s citem ale zároveň s rozmyslem odborníka
chtěla jsem křičet, volat
abys nepřestával a neodcházel
vrátil ses v zápětí a zamířil
někam k mým nohám
ucítila jsem tlak okolo kotníků
a pak jsi mi s trhnutím roztáhl nohy – zmocnil se mně strach.
Studilo to, lechtalo chvíli i bolelo
A já se slepě a hluše oddala.
Tys pak prohlásil:
Oběť má na těle několik bodných ran
a zřetelné stopy po znásilnění.
Autor AničkaM, 17.02.2011
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Any 4, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je hodně drsná výpověď, popravdě mi to vyrazilo dech --

17.02.2011 23:29:00 | Any 4

Brutálně pravdivé.taky jsem to zažila.

17.02.2011 15:32:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí