SMSky pro týdenní vztah

SMSky pro týdenní vztah

Anotace: doufám, že nikdo nic takového neplánuje..

PONDĚLÍ:

Miluji tě, miláčku,
jako rajskou omáčku.

ÚTERÝ:

Miluji tě moc,
jako hvězdy noc.

STŘEDA:

Miluji tě vřele,
jako kráva tele.

ČTVRTEK:

Miluji tě, krasavče,
jako kosák padavče.

PÁTEK:

Miluji tě velmi,
jako pytlák šelmy.


SOBOTA:

Miluji tě, zlatíčo,
jako kvočna vajíčko.

NEDĚLE:

Nemiluji tě vůbec,
protože jsi blbec.

ODPOVĚĎ NA SMS, VE KTERÉ VÁS PROSÍ O VAŠE SRDCE:

Srdce ti nedám ani půl,
a to jen proto, že jsi vůl.
Autor Cataliina, 17.02.2011
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Vampyrella, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miluji tě miláčku
od paty až k čumáčku

láska až za hrob

17.02.2011 18:11:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí